Omgeving

Omgeving

Ontdek Arnhem

Boutique hotel The Church is gelegen in het bruisende centrum van Arnhem. Winkels, cafeetjes, restaurants, musea en tal van bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Het hotel ligt aan de rand van het hippe Modekwartier met tal van leuke winkeltjes en ateliers, een bron van creativiteit en inspiratie.

Arnhem staat bol van de historie. Elk jaar in september het grote evenement Bridge to Liberation, waar veel nationale en internationale bezoekers op af komen. Maar er zijn ook grote concerten in het GelreDome en andere evenementen in en rond de binnenstad. Arnhem heeft een volle agenda met voor elk wat wils. Je komt tijd te kort in Arnhem. Op steenworp van The Church ligt het bekende, iconische concertgebouw Musis Sacrum, met iets verderop het Stadstheater. De Eusebiuskerk is ook zeker een bezoek waard.

Arnhem ligt aan de rand van de Veluwezoom en wordt omsloten door de rivieren: de Nederrijn, de IJssel en de Sint Jansbeek. Een aantal jaren geleden is de Sint Jansbeek weer teruggebracht in de binnenstad. Een bezoek aan de Posbank is zeker de moeite waard. Het bruisende van de stad kan afgewisseld worden met een heerlijke wandeling in de natuur waar je heerlijk kunt onthaasten. Park Sonsbeek, met het Nederlands Watermuseum, is op loopafstand van The Church.

In de buurt van The Church zijn verschillende parkeergarages. Het hotel is ook via het openbaar vervoer bereikbaar en is gelegen tussen het centraal station en station Velperpoort. Ook met de (trolley)bus is The Church goed bereikbaar. Met de trolleybus zijn diverse andere plekken in de stad eenvoudig te bezoeken, zoals Burgers Zoo en het Openlucht Museum.