Slapen

Slapen in de voormalige Lutherse Kerk

Boutique hotel The Church gevestigd in de voormalige Lutherse kerk in het centrum van Arnhem. Het hotel beschikt over 14 hotelkamers, waarvan 8 zwevende kamers in het midden van de kerk. Alle kamers hebben een andere uitstraling waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Neem je intrek in een unieke hotelkamer die middenin de kerk zweeft. Je kijkt panoramisch uit op het restaurant en de hemelgewelven. Voor je privacy kunnen de gordijnen dicht en voor perfecte geluidsisolatie is gezorgd. Onze gasten raken niet snel uitgepraat over de speciale atmosfeer en het feel good comfort. En over de manier waarop je wakker wordt: weldadig uitgeslapen na een hemelse nacht. Zo kun je relaxed je dag beginnen en de winkels, terrassen en andere horeca in hartje Arnhem verkennen.

The Church Church View Room 5-26
The_Church_opening_8

Zwevende hotelkamers

Acht zwevende kamers bevinden zich in het imposante middenschip van de kerk. Deze blikvangers, pal boven ons restaurant vallen direct in het oog. Vanuit de zwevende hotelkamers heb je zicht op de kerkzaal met bar en restaurant. Een heel bijzondere ervaring. Liggend op bed kun je wegdromen met uitzicht door het dakraam in het kerkplafond, dat prachtig is uitgelicht en waar authentieke schilderingen te zien zijn. Ook bijzonder aan deze kamers is dat ze een open badkamer hebben, waarmee de ruimte functioneel en optisch volledig wordt benut.

Chambre d’Hôtel

Voor wie meer beslotenheid wil, zijn er zes intieme chambre d’hôtel in onze voormalige kosterswoning, die in directe verbinding staat met ons kerkgebouw. De centrale, draaiende trap met op elke verdieping links en rechts een kamer doet denken aan hotels in Parijs. De kosterswoning stamt uit het begin van de vorige eeuw, maar dat geldt uiteraard niet voor de gloednieuwe voorzieningen. Die zijn helemaal van deze tijd. Qua opzet zijn de kamers wellicht iets traditioneler dan de zwevende hotelkamers in de kerkzaal, maar dat maakt ze niet minder bijzonder. Ook hier worden alle zintuigen geprikkeld. Een onvergetelijk verblijf is dus gegarandeerd!

The Church Romantic Room 6-16
The_Church_29_06_2023_86 (1) (1)

Arrangementen

Een gezellig weekendje weg? Combineer een beleving van de omgeving met Hotel The Church in Arnhem en jouw verblijf staat garant voor succes. Om het je makkelijk te maken hebben wij de meest geliefde hotelarrangementen samengesteld. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons romantische arrangement Just LOVE at The Church, óf DINE, RELAX AND LAYBACK – waarbij je van een avondvullend programma aan onze keukenbar geniet. Zit jouw smaak er niet bij? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee voor een arrangement op maat.