Eten

The_Church_Website_90

Wine & dine in Heaven

Kijk je omhoog, dan glijdt je blik via het orgel en zwevende hotelkamers naar de plafondgewelven en de monumentale kroonluchter. Onder de blauwe hemel van The Church zijn een luxueuze lounge & cocktailbar en het restaurant ingericht. Stemmig omlijst door een mix van up-to-date interieurdesign, glas-in-loodramen en kingsize muurschilderingen in street art stijl. Langs de wanden kun je op comfortabele banken en zitjes borrelen en hapjes bestellen. Dit is the place to be van Arnhem!

The_Church_Website_98 (1)

Chef Bart Leussink

De keuken van Bart staat voor pure ingrediënten en kwaliteit. Niet te veel poespas maar verrassende smaakcombinaties. Elke bereiding wordt gedaan om het product beter naar voren te laten komen en de kwaliteit beter te maken. Er wordt veel met zuren, ingelegde groenten, umami en kruiderijen gewerkt. De technieken die gebruikt worden komen veelal uit de klassieke Franse keuken die in een modern jasje worden gestoken. In combinatie met de invloeden vanuit de Japanse en Oosterse keuken. De oprechte gastvrijheid die vanuit het hart van Janiek komt in combinatie met haar vakkennis wordt toegepast in het restaurant. Je voelt je meteen thuis.

Waar ben jij voor in de stemming? Schuif je gezellig aan bij de chef, aan chef’s table of kies je voor één van de ronde tafels waar je fijn met meerdere personen zit. Twee keer in de maand geniet je op zondag in The Church van een fantastische champagne brunch.

Vakantiesluiting

Bij The Church genieten we deze zomer van maandag 29 juli t/m maandag 12 augustus 2024 van onze zomervakantie. Ons restaurant zal in deze periode gesloten zijn. Het hotel is geopend voor overnachtingen, voor ontbijt werken wij samen met JANS’ Food & Wine Bar.

We heten je graag vanaf dinsdag 13 augustus weer van harte welkom voor een belevenis onder onze sterrenhemel.

De menukaart bestaat uit een Chef experience menu met een keuze uit 6, 9 of 12 gerechten. Naast dit menu serveren we ook a la carte gerechten. De gerechten zijn klein en worden vlug achter elkaar geserveerd. Het menu is opgebouwd uit frisse smaken en verteerbare ingrediënten. Er wordt veel gebruik gemaakt van vis en schaal/schelpdieren. Als er vlees gebruikt wordt dan is het vaak in combinatie met frisse kruiden of in zuur ingelegde groentes. 

Tip! Twee zondagen in de maand geniet je bij The Church van een sprankelende champagne brunch.

Wat vinden onze gasten?