Trouwen

Trouwen

Take me to Church

Je trouwt niet zomaar iemand en dus niet zomaar ergens. In The Church vier je een traditioneel huwelijk in de heilige kerk waar na het ja-woord het dak eraf kan worden gefeest. De sfeervolle kerk met glas in lood ramen is dé locatie voor culinair genieten en een hip feest. The Church is officieel benoemd tot ‘Huis der Gemeenten’ je kunt je huwelijk hier laten voltrekken.

TOAST & BRUIDSTAART

Bij een ‘ja-woord’ hoort natuurlijk een bubbel en een bruidstaart. Door onze samenwerkingen kunnen wij helpen bij de zoektocht naar de perfecte taart. Al een perfecte taart gevonden? Geen probleem, jullie kunnen de taart laten bezorgen door wie je wilt.

DINER

De organisatie van jouw bruiloft is voor ons al een feestje op zich. Een bijzonder onderdeel van het feest is het diner. En wij realiseren ons dat wensen sterk uiteenlopen. Naast 6, 9 of 12 gangen serveren wij ook walking dinners.

FEESTEN

‘s Avonds gaat het dak eraf! Swingen met goede muziek en lekkere drankjes. Van cocktails uit onze cocktailbar tot de lekkerste wijnen en bijzondere biertjes! We feesten we tot de kerkklok 01.00 uur slaat en we heerlijk ons bed inrollen in één van de zwevende kamers. De unieke locatie staat garant voor een topfeest.

Wij kijken ernaar uit samen met jullie, jullie grote dag vorm te geven. We bekijken samen welke invulling het beste bij jullie past. Dit doen we graag onder het genot van een drankje. Je kan ons telefonisch bereiken op 026-2148800 of sales@the-church.nl.