Persdiner

Persdiner 24 mei 2023

Een hemelse avond samen met andere content creators

Bedankt voor je komst op ons allereerste persdiner voor influencers, journalisten en andere content creators. We hebben ervan genoten! We hopen dat je al veel mooie stories, foto’s, video’s, TikToks, Instagram reels en andere content hebt kunnen maken tijdens je bezoek. Maar om je wat meer achtergrondinformatie te geven, hebben we wat feiten over The Church, extra beeldmateriaal en directe linkjes voor je.

The Church is een boutique hotel gelegen op de grens van het centrum van Arnhem en het Modekwartier. Een unieke plek die al vanaf ver goed te zien is maar dichtbij toch nog verrassend ‘verstopt’ blijkt te zijn. Een echte verborgen parel waar je het wauw-effect ervaart bij binnenkomst.

Het hotel bestaat uit 14 kamers waarvan er 8 midden in de kerk zweven. Vanuit deze knusse kamers kijk je uit op ons restaurant en de bar; de bruisende middelpunten van ons kerkgebouw! De overige 6 kamers zijn gelegen in de voormalige kosterswoning, een pand direct geschakeld aan de kerk. Met de wentelende trap, zolderkamers en details van toen doet het bijna aanvoelen alsof je in Parijs of andere klassieke stad bent!

In het restaurant nemen gasten plaats voor lunch of diner. Men heeft de keuze uit diverse plekken. Een exclusieve dining experience beleef je aan de Chef’s Table. Hier wordt het eten direct voor je neus bereid in de open keuken. Onze chefs geven waar mogelijk graag toelichting wat ze aan het doen zijn. Maar ook in de zitjes in het restaurant is het genieten geblazen! Schuif bij elkaar op de bank of strijk neer in de luxe stoelen. Je hebt uitzicht op de twee muurschilderingen gemaakt door Roosart die de geschiedenis van ons kerkgebouw op een eigentijdse wijze weergeven. Gastvrouw Janiek en haar team zorgen ervoor dat het men aan niets ontbreekt!

Op zondag serveren wij onze Champagne Brunch waar gasten onder het genot van een glaasje bubbels een scala aan luxe (ontbijt)gerechtjes geserveerd krijgen. Echte brunchklassiers passeren de revue evenals onze zeer gewaardeerde signature gerechten. Alles natuurlijk bereid door het keukenteam van Chef Bart Leussink.

Beeldmateriaal

Onderstaande foto’s mogen ter promotie van The Church gebruikt worden bij een publicatie. Hierbij dient wel de naamsvermelding van de fotografe opgenomen te worden. Dit in de vorm van; Foto: Marigoldtwelve. Waar mogelijk met een link naar de website (www.marigoldtwelve.com) of social media (@marigoldtwelve).

Klik op de foto om de volledige dimensies te zien.